Creation

Goldparty Zwolle 2014

Goldparty Zwolle 2014
17
Cheque OpbrengstWildness 31
CREAtive organisaTION
Een evenement kent verschillende elementen, die samen tot een prachtige creatie gevormd worden. Studio TaS heeft alle expertise in huis met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van organiseren van kleinschalige feesten tot grote festivals. We hebben in deze jaren een groot netwerk opgebouwd en kunnen daardoor gemakkelijk én snel handelen. Daarnaast profiteert u ook van onze scherpe prijsafspraken met onze leveranciers.
Studio TaS kan ingeschakeld worden voor de totaalorganisatie van uw evenement, maar we helpen u ook graag bij de creatie van de afzonderlijke elementen:

Projectmanagement
Het proces van een evenement bestaat uit verschillende fases:
– Opstart en kaderstelling
– Conceptuele voorbereiding
– Definitieve invulling, draaiboek opstellen, kostenbegroting
– Uitvoering
– Afwikkeling en evaluatie
Elke fase heeft haar eigen complexiteit. Wij begeleiden en coördineren het complete proces, maar we kunnen ook op één of meerdere onderdelen ingezet worden.Conceptuele voorbereiding
Het begint met een concept. De naam van het evenement, de invulling van het programma, de vormgeving, de inrichting, de sfeer, de plattegrond zijn enkele puzzelstukjes van het totale concept, die op elkaar aan moeten sluiten en in elkaar moeten passen. Uiteraard moeten het totaal passen binnen het budget. Wij weten dit als geen ander en denken in deze cruciale voorbereidingsfase al met u mee.

Vormgeving
Bij een evenement komen er altijd veel grafische aspecten aanbod. Denk hierbij aan het logo, flyer, poster, programmaboekje, uitnodiging, website en nog veel meer. Wij zorgen voor een complete huisstijl en vormgeving die aansluit bij uw evenement en doelgroep. Tevens kunnen we tegen relatief goedkope kosten uw website en drukwerk verzorgen.

Marketing & Communicatie
U heeft een prachtig evenement, maar als er niemand komt…
U zult dus uw evenement onder de aandacht moeten brengen bij uw doelgroep. Met de vele evenementen die er tegenwoordig zijn wordt dit steeds moeilijker. Wij formuleren voor u de juiste marketingcommunicatiestrategie en zetten de passende communicatiemiddelen in.

Entertainment
Één van de belangrijkste elementen om beleving te creëren is het entertainment. Studio TaS heeft een eigen afdeling, die op maat gemaakte (theater-)acts kan realiseren bij uw evenement. Daarnaast kennen wij de weg naar de verschillende entertainmentbureau’s.

Food & Beverage
Food &Beverage oftewel eten en drinken is de basis voor een goede sfeer op uw evenement. Maar
bezoekers willen meer dan alleen eten en drinken; geen wachtrijen, een breed assortiment, gastvrij personeel en producten die zij thuis niet serveren. Daar komt nog bij dat u bij het schenken van zwak alcoholische dranken de nodige papieren en vergunningen nodig heeft. Wij hebben alles in huis om de F&B compleet te verzorgen.

Logistiek
Licht, geluid, toiletten, tenten, podia, bouwhekken, stroom, inrichting en decor. Slechts enkele voorbeelden van logistieke zaken die geregeld moeten worden tijdens een evenement. Wij zorgen voor het logistieke plan met de juiste leveranciers. Leveranciers die naast een scherpe prijs ook een zeer hoge kwaliteit leveren. Wij beoordelen en controleren de vaak ingewikkelde offertes, houden het contact met de leveranciers, stellen een
leveranciersschema op, zorgen voor de op- en afbouw en niet te vergeten de afwikkeling, zoals controle van de facturen.

Veiligheid / crowdmanagement
Veiligheid omtrent evenementen is een ‘hot issue’ tegenwoordig. Daar waar groepen mensen bij elkaar komen, kan er van alles gebeuren. Bij onze eigen publieksevenementen hebben we er continue mee te maken en hebben daardoor veel expertise en ervaring opgedaan op het gebied van veiligheid. Ook u kunt onze expertise inzetten voor uw evenement, bijvoorbeeld door middel van:
– Het opstellen van een veiligheids- en calamiteitenplan
– Crowdmanagement
– Inschakelen van beveiliging