Eventmarketing

15
Foto 1 Goldparty1
Een evenement is een onderscheidend middel dat wordt ingezet binnen de marketingstrategie van een onderneming. Een business event kan op verschillende manieren ingezet worden, bijvoorbeeld als onderdeel van relatiemarketing, sociale binding van medewerkers op personeelsfeest of als introductie van een nieuw product.

Evenement als positief souvenir in de toekomst
Bij een evenement van Studio TaS is het belangrijk dat de gast een beleving ondervindt. Een evenement is vanwege deze belevingsfactor een ideaal middel om uw doelstellingen èn uw doelgroep te bereiken. Deze ‘beleving’ wordt zorgvuldig op de marketingdoelstellingen en doelgroep afgesteld en door de gasten vertaald naar een herinnering. In de toekomst zal deze herinnering bijdragen aan de positieve keuze voor uw bedrijf.
Studio TaS Business events zorgt voor het gehele traject van conceptontwikkeling tot de complete uitvoering en het natraject, inclusief resultaatmetingen. Vanuit een openlijke samenwerking komen we samen tot een strategisch plan om van daaruit een creatief, origineel en kwalitatief evenement te organiseren waardoor de doelstellingen gerealiseerd worden!