Goldparty 2014

Goldparty_LR_ErwinSikkens-198Goldparty_LR_ErwinSikkens-189Goldparty Zwolle 2014 Opdrachtgever
Serviceclub de Ronde Tafel 167

Doelgroep
Relaties van de Ronde Tafel 167 Zwolle en genodigden vanuit het onderwijs, de overheid, ondernemend Zwolle en sportwereld.

Doel
De gasten doen verrassen met een avond vol glitter, glamour, culinair eten, muziek en spetterende acts met als uiteindelijk doel zoveel mogelijk geld ophalen voor de goede doelen.

Opdrachtformulering
Organisatie van het charity-event Goldparty in Zwolle met ontvangst, diner, veiling en dansfeest.

Concept
Studio TaS organiseert sinds 2009 het charity-event dé Goldparty in Zwolle in opdracht van serviceclub de Ronde Tafel 167. In deze jaren is de Goldparty uitgegroeid tot het grootste charity-event van Zwolle en regio. Met bekende gasten zoals Burgemeester Meijer, Jaap Stam, Eddy van Heijm (Gedeputeerde Provincie Overijssel), Feike van Kammen (VVD twee kamerlid), Adriaan Visser (voorzitter PEC Zwolle), Yvo Hutte (directeur Traffic Support), Gerrit Jansen (Jansen Vastgoed), Coby van Zandbergen (directrice Cibap) en vele andere hoge gasten en succesvolle ondernemers.

De laatste twee edities vonden plaats in Hotel Lumen / IJsseldelta Goldparty Zwolle 2014Center al waar de gasten werden ontvangen in Hotel Lumen met een welkomstdrankje en amuzes van De Librije. In het aangrenzende IJsseldelta Center konden de gasten daarna culinair genieten van al het smakelijks dat De Librije serveerde. De gasten konden genieten van spetterende optredens met onder andere Raffaëla Paton (Idols 3), Fajah Lourens, Hans Stroeve en Mechteld Karlien (harp). De veiling, met prachtige veilingstukken, was hierop aansluitend en bracht deze laatste twee edities een aanzienlijk bedrag op. Een gouden bedrag van maar liefst €112.167,- voor de goede doelen. De gouden avond werd ook dit jaar weer afgesloten met een spetterend dansfeest, waarbij de vele acts en het verrassende vuurwerk de gasten deed verbazen.