Goldparty 2012 | 5 jarig jubileum

Louise AkkermansCheque OpbrengstLoïs LaneGoldparty DinerOntvangst Hotel Lumen
Opdrachtgever
Ondernemersvereniging de Ronde Tafel 167

Doelgroep
Relaties van de Ronde Tafel 167 Zwolle, tevens bezoekers die graag een evenement als de Goldparty bezoeken.

Doel
De Goldparty heeft als doel om goede doelen en fantastische projecten een kans te bieden. De Ronde Tafel 167 Zwolle ondersteunt dit door middel van de organisatie van de Goldparty.

Opdrachtformulering
Organisatie van de Goldparty 2012 in Zwolle (Ontvangst, diner, veiling, dansfeest)

Concept
Studio TaS Business Events was, evenals de edities 2009, 2010 en 2011, ingehuurd voor de organisatie van dé Goldparty in Zwolle. Ondernemersvereniging de Ronde Tafel 167 organiseert tenminste 1 keer per jaar één of meerdere activiteit(en) waarmee gelden worden geworven voor goede doelen. De Goldparty is daar één van en stond deze editie in het teken van vier bijzondere doelen: Kindertehuis La Vecina in Colombia, Stichting LUID!, Spieren voor Spieren en De Voedselbank Zwolle.

Na het ontvangst in Hotel Lumen met een welkomstdrankje en amuzes van De Librije, gingen de VIP-gasten naar het aangrenzende Equipe Event Centre om daar culinair te genieten van al het smakelijks dat De Librije serveerde. Tijdens het diner was er een gevarieerd programma op het podium met artiesten als Loïs Lane, Louise Akkermans (zang & piano), DJ Hans Stroeve, David Wilschut (saxofoon) en 2012_11_10_Goldparty 5, Foto Sikkens-34een acrobaten-act van Xara Acrobatics. Het programma werd gepresenteerd door Victoria Koblenko.

Na het diner werden de verschillende goede doelen voorgesteld en maakte Burgemeester Meijer de naam van de nieuwe Stichting LUID! bekend. De veiling, met prachtige veilingstukken, was hierop aansluitend en bracht een recordbedrag op. Dit bedrag kon dan weer opgeteld worden bij de totale opbrengst, wat uiteindelijk ook weer door Burgemeester Meijer op spectaculaire wijze bekend werd gemaakt. Dit bedrag was op haar beurt ook weer een recordbedrag van € 102.167,-, welke onder de goede doelen verdeeld zal worden.
Het einde van de gouden avond wordt altijd ingevuld door een spetterend dansfeest,waarbij vele acts en het verrassende vuurwerk de Hans Stroeve & David Wilschutgasten deed verbazen.