Goldparty 2010

1089


Opdrachtgever
Ondernemersvereniging de Ronde Tafel 167

Doelgroep
Relaties van de Ronde Tafel 167 Zwolle, tevens bezoekers die graag een evenement als de Goldparty bezoeken.

Doel
De Goldparty heeft als doel om goede doelen en fantastische projecten een kans te bieden. De Ronde Tafel 167 Zwolle ondersteunt dit door middel van de organisatie van de Goldparty.

Opdrachtformulering
Organisatie van de Goldparty in Zwolle.

Concept
Studio TaS Business Events was, evenals de editie in 2009, ingehuurd voor de organisatie van dé Goldparty in Zwolle. Opdrachtgever en ondernemersvereniging de Ronde Tafel 167 organiseert tenminste 1x per jaar één of meerdere activiteit(en) waarmee gelden worden geworven voor goede doelen. De Goldparty is daar één 10van en stond deze editie in het teken van drie bijzondere doelen: Kindertehuis La Vecina in Colombia, de Stichting Groene Wens Boot en de Stichting Dol Fijne Therapie.

De Proosdij, een 14e eeuwse kerk in hartje centrum van Zwolle, kleurde op vrijdag 19 november 2010 goud voor de Goldparty. Een exclusief feest met bekende Dj’s, lekkere hapjes en een glamoureuze sfeer. Op de muziek van onder andere Dennis van der Geest en Erick E was het culinair genieten bij de sushibar of oestermeisjes, spectaculair genieten van de vuurwerkshows, bewegelijk genieten op de dansvloer, smakelijk genieten van de cocktails van de Golden Cocktailgirls en sociaal genieten op een heus VIP-balkon.

De Goldparty kende verschillende elementen, die samen tot een prachtige creatie gevormd werden. Deze creatie prikkelde alle zintuigen van bezoekers en gaf een impuls die uitsteeg boven de verwachting van 3dameseen zakelijk evenement. Door middel van sponsors, kaartverkoop en een veiling werd uiteindelijk een bedrag van € 40.167,- opgehaald door de Ronde Tafel 167 voor de drie goede doelen. Een gouden prestatie!
www.goldpartyzwolle.nl: ‘A touch of gold voor nog meer mooie resultaten’.