Goldparty 2011

2011_11_19_Goldparty-61 2011_11_19_Goldparty-202011_11_19_Goldparty-71
Met een ver van te voren uitverkochte kerk vond op zaterdag 19 november de 4e editie van de Goldparty plaats in de Proosdij te Zwolle. Dit evenement is iedere keer een grandioos succes. De vrijheid, gezelligheid, entertainment en het uitgaan in stijl is een concept dat wordt omarmt door de Zwollenaren. Naast het grote feestgehalte en het succes daarvan heeft dit charity-event als doel geld op te halen voor 3 fantastische goede doelen.

La Vecina

La Vecina is een kindertehuis in Colombia waarbij kansarme kinderen uitzicht wordt geboden op een betere toekomst door het bieden van onderwijs, eten en verzorging.

IntermeZZo Zwolle
IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Ze helpen mensen de regie en levensvreugde terug te vinden. Daarnaast bieden ze professionele activiteiten en voorlichting in een laagdrempelige ontmoetingsruimte.

Ronald McDonald Huis Zwolle

Het Ronald McDonald Huis Zwolle biedt een gastvrij verblijf aan ouders of verzorgers, broertjes en zusjes van zieke kinderen die in de Isala klinieken zijn opgenomen. Ouders vinden er veel steun van de huismanagers, vrijwilligers en van de andere gasten die in het huis logeren.

Door middel van een exclusieve veiling & diner met daar aansluitend het dance-feest is er het volgende bedrag opgehaald:
€ 35.167,-.
Kijk voor meer informatie en foto’s op www.goldpartyzwolle.nl.