Park de Wezenlanden Zwolle

Park de Wezenlanden Zwolle

Danstheater 2017

Studio TaS host ook dit jaar weer het Danstheater op Bevrijdingsfestival Overijssel. Het Danstheater kenmerkt zich door verschillende stijlen van dansmuziek te programmeren. Het programma hieronder zegt genoeg en garandeert zeker dat er gedanst gaat worden!

13.00 – 14.30 Diff Dance Centre
14.45 – 16.15 Afrikaboomnada
17.00 – 18.00 Koffie
18.45 – 19.45 Knarsetand
20.15 – 21.15 Sjamsoedin
21.30 – 22.45 Pyrodox
22.45 – 23.45 KD Soundsystem

Diff Dance Centre
Al 40 jaar een begrip in Zwolle en omstreken.  DIFF biedt als dansaanbieder veel verschillende dansstijlen aan, van klassiek ballet tot breakdance en van moderne dans tot ballroom & latin.

Afrikaboomnada
Afrikaboomnada is je knapste mokka bro-duo uit Eindhoven en omstreken. Verwacht disco, broeierige trommels, hip-hop, beats en funky bass lijnen.

Koffie

Koffie bouwde een festivalreputatie op als band die zowel weet te inspireren met virtuoze improvisaties en vermaarde afrobeat-grooves als ook een goed feest weet neer te zetten. Koffie bewijst zich als een gangmaker die de werelden van pop- en jazzmuziek samenbrengt.

Knarsetand
Knarsetand is een tienkoppige band die live een overdonderende mix van drum ’n’ bass, gypsy, reggae, balkan, dubstep, ska en popmuziek van het podium slingert. Donker, betoverend en vrolijk, altijd dansbaar en zeer aanstekelijk: dat is Knarsetand.

Sjamsoedin
Sjamsoedin is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zijn muziek over te brengen. Verwacht een dieper en warmer geluid met gevoel, gecombineerd met Sjams liefde voor ‘klassieke’ hardware, zoals drumcomputers, synthesizers en effecten.

Pyrodox
Pyrodox heeft laten zien dat hij een crowd kan boeien, lichamelijk vermoeien en mateloos entertainen met zijn explosieve performance en enthousiaste uitstraling op het podium.

KD Soundsystem

Keiharde tropische beats, sexy stagework en een leger aan diversiteit. We present you: ‘KD SOUNDSYSTEM’! KD SOUNDSYSTEM, bestaand uit MC Power, Zoë, Samira, The Teacher & Addik. Ze brengen live zang, mc, dans en dj skills samen in een wervelende show.