Jaarbeurs, Utrecht

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

I Love Beauty Event 2017

I Love Beauty is hét mooiste dagje uit in een wereld vol beauty! Waar je als bezoeker heerlijk kunt shoppen en kan profiteren van de vele kortingen bij een gevarieerd aanbod van stands van uit een lopende bedrijven en bekende merken uit de beautywereld.
Maar I Love Beauty is meer dan alleen shoppen. Zo kan je bij verschillende stands de nodige adviezen krijgen, onderga je een heerlijke behandeling of laat je jouw nagels verzorgen.
Op het grote podium in de Main Area zijn er tevens verschillende demonstraties, interessante sprekers en shows. Of neem deel aan de verschillende workshops over beauty en lifestyle.

Naast dit alles is I Love Beauty er ook voor de innerlijke schoonheid. Onder het genot van de gezonde en smakelijke gerechtjes van de verschillende foodstands kun je comfortabel bijkletsen op het grote en gezellige terras. Lekker energie opladen voor de volgende ronde inspiratie!

Kortom, I Love Beauty is een event waar van alles te beleven is en is dus het mooiste dagje uit met je vriendinnen, zus of moeder!

Datum / tijden
Zaterdag 18 maart 2017 van 11.00 – 18.00 uur
Zondag 19 maart 2017 van 11.00 – 18.00 uur

Meer info 
www.ilovebeautyevent.nl