Landstede Sportcentrum, Zwolle

Hogeland 10, 8024 Zwolle

Hét Grote Sinterklaasfeest 2016


Op woensdag 23 november organiseert Stichting Kind in Beeld Hét Grote Sinterklaasfeest voor Zwolse kinderen uit minimagezinnen. Ieder kind heeft recht op een cadeau met Sinterklaas, zo ook deze kinderen. Hét Grote Sinterklaasfeest wordt dit jaar georganiseerd op het Landstede Sportcentrum in Zwolle.

Stichting Kind in Beeld is een samenwerking tussen een aantal Zwolse (maatschappelijke) organisaties. Deelnemende organisaties zijn o.a.; Studio TaS, Humanitas, Voedselbank Zwolle, het Diaconaal Platform Zwolle, de gemeente Zwolle, Song & Dance Academie, Op Orde, Schuldhulp maatje, Landstede, Vrouwenopvang Overijssel Kadera, en Present Zwolle.

De stichting heeft dit jaar 800 kinderen uitgenodigd voor Hét Grote Sinterklaasfeest, samen met hun ouders. De kinderen zullen op 23 november een spetterende Sinterklaasmusical te zien krijgen en aan het einde van de dag krijgen ze een groot cadeau van de Sint mee naar huis. Ook kunnen zij meedoen aan Hét Grote Sinterklaasfeest Kleurplaatwedstrijd en hiermee verschillende prijzen winnen.